Forum www.bierzynski.pl Strona Główna

Jakub Bierzyński

Witam na forum !
Zapraszam do dyskusji.

Autor Wiadomość
<  Media w Polsce i nie tylko...   ~  Media Trendy 2009
jb
PostWysłany: Czw Mar 05, 2009 11:24 pm  Odpowiedz z cytatem

W tym roku miałem przyjemność "sądzić" w kategorii "media".
Po pierwsze mam bardzo mieszane uczucia. Było wiele prac słabych, których po prostu nie warto było zgłaszać. Było parę bardzo słabych kategorii jak na przykład autopromocja medium. Nuda. Na palcach jednej ręki można zliczyć projekty dobre ale były one wybitne. Moje typy:
Szacun dla:
1. Megacośtam (chyba total - mega pretensjonalna nazwa) - debiut roku - mój faworyt do grant prix. Fanstastyczny, nowatorski projekt biznesowy w mediach - dawno nie zdarzyła się taka perełka.
Jeśli szukacie inwestorów - jestem do dyspozycji.
Wiem, zdecydowana większość tego forum nie słyszała o tym projecie. No cóź, usłyszy wkrótce i to usłyszy głośno.
2. Mój numer dwa to "Cud na Nikiszu"- fantastyczna akcja społeczna Gazety Wyborczej. Wzruszający przykład budowania społeczności lokalnej od zera. To jest to, czego w Polsce potrzeba najbardziej: budowy zaufania, poczucia wpływu w małych społecznościach, prawdziwej, nie politycznej, lokalnej samorządności, bezpieczeństwa a przede wszystkim wiary w to, że "się da". Dziękuję komukolwiek kto to wymyślił. Gazeto - zbuduj potęgę swoich wydań lokalnych na takich akcjach na warszawskiej Pradze, w Łodzi, w Nowej Hucie. Idzcie za ciosem. Powodzenia.
3. Cube forma reklamowa w internecie. Elegancki i wspaniały projekt.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)

Zobacz następny temat
Zobacz poprzedni temat
Strona 1 z 1
Forum www.bierzynski.pl Strona Główna  ~  Media w Polsce i nie tylko...

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu

Skocz do: